Den laboratoriedyrkede diamantproducent Adamas One forventes at blive børsnoteret i denne uge

Den laboratoriedyrkede diamantproducent Adamas One Corp., som vil blive børsnoteret på NASDAQ den 1. december 2022, forventes at tilbyde en børsnotering til en pris på $4,50-$5, med et indledende udbud på op til 7,16 millioner aktier og et maksimum på

p0

Adamas One bruger sin unikke teknologi til at producere højkvalitets enkeltkrystal diamant- og diamantmaterialer gennem CVD-processen, primært til laboratoriedyrkede diamanter i smykkesektoren og rå diamantmaterialer til industriel brug.Virksomheden er i øjeblikket i de indledende faser af diamantkommercialisering, og dens hovedmission er at udvikle en bæredygtig og profitabel forretningsmodel.

Adamas One købte Scio Diamond i 2019 for 2,1 millioner dollars.Scio Diamond var tidligere kendt som Apollo Diamond.Apollos oprindelse kan spores tilbage til 1990, hvor det blev betragtet som et af de første firmaer i ædelstenskvalitetenlab-dyrket diamantfelt.

p1

Ifølge dokumenterne var Scio ude af stand til at fortsætte driften på grund af økonomiske begrænsninger.I troen på, at det kan gøre denne overgang, er Adamas One begyndt at fremstille diamanter til det eksklusive smykkemarked og arbejder på at lave farvedelaboratoriedyrkede diamanter.Adamas One sagde, at det har lejet et anlæg, som det forventer at huse op til 300 CVD-dyrket diamantudstyr.

s2

Ifølge noteringsdokumenterne har Adamas One pr. 31. marts 2022 netop påbegyndt kommercielt salg aflaboratoriedyrkede diamantprodukter, og der er i øjeblikket begrænsede produkter tilgængelige til kommerciel brug, og få laboratoriedyrkede diamanter ellerdiamantmaterialerer tilgængelige til salg til forbrugere eller kommercielle købere.Adamas One sagde dog, at det vil stræbe efter at forbedre kvaliteten og skalaen af ​​sine produkter til laboratoriedyrkede diamanter og diamanter og søge relaterede forretningsmuligheder.Med hensyn til finansielle data havde Adamas One ingen indtægtsdata i 2021 og et nettotab på $8,44 millioner;Omsætningen for 2022 var $1,1 millioner og nettotab var $6,95 millioner.


Posttid: Dec-02-2022